Your reality   Our virtual reflection

3DTEC Media Creation

 

Vi ser till att göra din kommunikation levande!

 

Det spelar egentligen ingen roll vilken av våra produkter EYELINQ eller 3DEyliner som du väljer att arbeta med, allt handlar om innehåll och kreativitet, där alla delar skall leverera den unika och inspirerande upplevelse ni söker för ert evenemang.

 

Under de år 3DTEC har arbetat internationellt så har vi byggt upp nödvändig kompetens för att designa och skapa minnesvärda, attraktiva och inspirerande 2- och 3-Dimensionella företagspresentationer.

 

Vi förstår behovet av att arbeta på ett kostnadseffektivt sätt. De media vi skapar behöver ofta visas i realtid. Dessutom är det vanligt att de skall kunna användas i andra digitala media t ex på internet eller som interaktiva presentationer.

En investering i 2- eller 3-Dimensionellt media kräver ofta en lösning som är användbar vid ett flertal tillfällen. Ni kan lita på att vi har med detta tänk från början i varje projekt.

 

Det som driver oss på 3DTEC är möjligheten att finna ett långsiktigt samarbete och engagemang. En chans att arbeta nära med er som kund. Där vi tillsammans löser kommunikativa utmaningar.

 

Du finner oss passionerade i allt vi gör och vi lovar att ni och kommer att få en inspirerande resa, där all vår erfarenhet kommer att stå till tjänst. Allt levereras på ett jordnära och greppbart sätt.

 

Oavsett om ni har ert eget 2D eller 3D material till hands, eller arbeta med en annan reklambyrå eller 3D animatör så har vi erfarenhet att arbeta och samordna både externt och eget producerat material.

Volvo Cars

Peking

3DTEC Europe AB • Karonbergsvägen 9 • 445 52 Surte • Sweden • Tel: +46 70 585 06 08