Your reality   Our virtual reflection

3DTECs in-house kompetens och kunskap har utvecklats från ett mångårigt engagemang på den internationella marknaden inom evenemang, utställningar och underhållning. Vi levererar på ett passionerad och jordnära sätt. Vi samordnar både externt och eget producerat material.

 

Att arbeta med ledande teknik som kräver intensiv forskning och utveckling Vi testar ständigt nya tekniker och utvecklar vår egen. Vi samarbetar även kontinuerligt med våra externa partners, för att skapa den teknik som passar är våra kunders behov idag och i framtiden.

 

3DTEC ligger strax utanför Göteborg. I vårt Show Room och studio erbjuder vi en komplett upplevelse av hela vårt produktutbud.

 

Så välkommen till oss!

3DTEC Europe AB

 

3DTEC levererar unika Multidimensionella 3D upplevelser och medieutveckling. Våra världspatenterade 3D ​​installationer kallar vi Virtual Reflections och bygger på gammal teknik kallad "Peppers Ghost".

 

Vårt affärsfokus är att stödja kommunikationsstrategi i en unik, utmanande och attraktivt sätt inom Evenemang, Utställningar, Videokonferens, Underhållning, Television och Detaljhandel.

 

3DTEC utvecklar storyboards och virtuella produktioner.

Vi utvecklar och levererar ett kommunikativt media som kan återanvändas över tid och i fler media om så behövs.

 

3DTECs fokus är att stärka kundernas kommunikation, försäljning och varumärkesupplevelse genom att erbjuda en unik och inspirerande 3D ​​virtuell reflektion av uppdraget, allt levererat i ett högklassigt utförande.

Volvo Cars

Peking

3DTEC Europe AB • Karonbergsvägen 9 • 445 52 Surte • Sweden • Tel: +46 70 585 06 08